Вашата количка

Вторник-Петък: 9:00ч.-18:00ч. Съб: 11:00ч.-18:00ч

Последвайте ни:   

Chicolatti – Каузата

Каузата

През идните 12 месеца, от ноември 2023г. ще помагаме на 12 самотни майки с деца, живеещи в 12 града в България.

Защо 12 града? Защото вие, нашите последователи и приятели сте от цяла България.

Знам от личен опит колко е трудно да отгледаш сама детето/децата си. Знам колко благодарна бях за всяка помощ от приятел или от роднина. Знам колко често си задавах въпроса – добра майка ли съм?

Знам, че всички имаме добри сърца и обединени ще успеем да творим чудеса, когато най-малко очакват тези майчици и техните чеда.

С ваша помощ ще изградим контакт и връзка със семействата, ще ги снимаме, ще направим списък от какво имат нужда, ще ги представим на групата ни, ще подсигурим максимално продукти, техника, дрехи и т.н. от които се нуждаят и ще покажем какво сме успели да постигнем и да направим за всяко семейство.

Със сигурност ще имаме нужда от различни специалисти също така, които да помагат със знания и опит и вярвам, че ще успеем заедно да направим малко по-щастливи майките и децата им.

Ние, от шоколадовата ни къща ще осигурим 10% от месечния ни оборот за закупуване на необходимости.

Което означава, че с всеки закупен от вас наш продукт, ще помагате на семействата! Надяваме се, че все пак няма да се осланяте единствено на тази помощ 🙂

За кого е

За нас е важно майките да осъзнават кое е ценно в живота и да дават добър пример на децата си. За да бъдем полезни, искрени и резултатни, сме установили някои критерии, за да включим семействата в програмата ни за добруване.

  • Майките да отглеждат сами децата си;
  • Майките да работят;
  • Децата да ходят на училище;
  • Майките да не пушат и да не утоляват личните си избори в алкохолни драматургии.

Как да се включите?

  • Като ни свържете със самотна майка с дете/деца, работеща, грижовна, която се справя трудно в живота и има нужда от помощ. Така и ще станете нашият координатор.

/Първо моля да ми звъннете, за да ми разкажете за семейството и след това, ще осъществим връзка с тях, за да се запознаем, да обсъдим и да преценим от какво имат нужда и как ще им помогнем./

  • Като се включите с осигуряване на материална или друг вид помощ за семейството от вашия град, или за друго семейство от програмата ни /след като видите списъка с нуждите им/.
  • Като споделяте нашата кампания и давате възможност да се включват и други хора.

Резултатите

Грантираме пълна прозрачност за това как сме помогнали на всяко семейство. Човекът, който ще дари от свободното си време, за да бъде нашия координатор в съответния град, ще направи видео, снимки със семейството на края на периода.

В нашата фейсбук страница, както и в сайта ни, ще можете да проследявате дейностите ни, както и да преценявате дали искате да продължите да помагате според времето, силите и желанието ви.

Правим едно уточнение – включително ако дете има нужда от допълнителни уроци по даден предмет и вие имате време и знания, можете да помагате колкото душата ви иска. Важното е да се харесате с децата и майката и те да ви приемат със сърцата си.

Пиша го от личен опит с децата от домовете, на които помагах.

Вашият коментар
Translate »