Вашата количка

Вторник-Петък: 10:00ч.-18:00ч. Съб: 11:00ч.-18:00ч

Последвайте ни:   

ПЕТКО МИРЧЕВ

Майстор шоколатиер

Следвайте мечтите си, защото когато силно искате нещо, ще го получите! Само бъдете смели, за да ви помогне цялата вселена. Аз станах шоколатиер на 40 години и нямам наследствена шоколатерия.

— МАЙСТОР ШОКОЛАТИЕР

Родителите и брат ми имаха ресторант и там съм им помагал докато бях ученик и войник. Това е цялото ми „генно наследство“ в сферата на вкусната, истинска храна. През тези години разбрах, че компромис с храната не се допуска, както и изградих усет към красиво поднесената храна дори в най-обикновената, бяла чиния.

От малък свиря на пиано и музиката е моята първа страст. Телевизията, фотографията станаха мои професионални спътници и доразвиха убеждението ми, че всичко, в което влагаш страст, се превръща в успешна кауза.

Артистът в мен винаги е намирал начин да покаже най-доброто и да търси нови предизвикателства.

Така и станах шоколатиер. Посетих курс по шоколатиерство при приятелят ни Ради Стамболов.
Потопих си ръцете в шоколад и не исках да спирам да го докосвам, да експериментирам, да творя.

Работих година в шоколадова къща в София. Посещавах курсове на Gilles Maisonneuve, Marc Pauquet, Юри Балталийски.

Участвах в българския формат на предаването „Bake off“.

Исках да дам на българската публика красиви и вкусни творения, каквито не е виждала.

За да направя всичко това, решението беше едно – да отворим наша, семейна шоколадова къща!

Благодарен съм на съпругата ми, която застана до мен и заедно с децата ни, създадохме новият ни, уютен дом.

Добре дошли приятели! Седнете пред мен, наблюдавайте ме как правя бонбон с шарена сол, попитайте ме за видовете какаови зърна и за видовете шоколад. С огромна наслада ще ви разкажа и знам, че във ваше лице ще спечелим още един приятел за каузата ни.

СИЛВИЯ ТОДОРОВА

ВАШАТА УСМИХНАТА CHICOLATTI ДОМАКИНЯ

Силвия се занимава с реклама и маркетинг, продажби и финанси, събития и най-вече душата на шоколадовата къща. Израснала в Тунис, завладяна от френската култура, завършила международен туризъм и френска филология, обича Стинг, шоколад и любимото си семейство!

Работила в някои от най-добрите вериги хотели в България и по света – Шератон София, Шератон Доха, Радисън София (търговски директор). Търговски представител за България на Swissair и Sabena. Създател и управител на фирмата за организиране на събития – TOdOOR event management.

АЛЕКСАНДРА НИКОЛОВА

Алекс е ПР вдъхновение за всички. Втората домакиня в Chicolatti. Супермодел на България, водеща на телевизионни предавания, признат DJ не само у дома, но и по света, носителка на награда „Най-добър DJ жена за 2018г“., рейки лечител, дива и винаги щастлива.

Света от малка обикаля и щедро за приятелите се раздава.

Светла Николова

Сладкар

Очаквайте скоро допълнителна информация.

Лили Йорданова

Сладкар

Очаквайте скоро допълнителна информация.

Шоколадовата къща

ВАШАТА УСМИХНАТА CHICOLATTI ДОМАКИНЯ

Шоколадова къща Chicolatti съчетава експлозия от пъстри удоволствия – усещане за френски романс, за семеен уют, за място, където можеш да поканиш като у дома си приятели за лично събитие, сладкарничка, в която докато четеш книжка и пиеш горещ шоколад, хвърляш тайно по едно око към майстор-шоколатиерa, който създава поредните изкушения специално за теб и ти може би ще научиш някой трик за шоколадов ганаш например. Семейните снимки на стената разкриват уважението и почитта към фамилните традиции. Картините на младия и талантлив Галин Ковачев, израснал в домове за сираци, обогатяват и насищат с красота и надежда цялата обстановка.

Добре дошли сте да организираме вашето лично или корпоративно събитие.

Добре дошли сте на един от курсовете ни по шоколатиерство или на някой от тематичните ни курсове.

Добре дошли сте с приятели за вкусен десерт, трюфел и най-вкусния горещ шоколад!

Нашите клиенти за нас

Препоръчваме ви

Translate »