Вашата количка

Вторник-Петък: 10:00ч.-18:00ч. Съб: 11:00ч.-18:00ч

Последвайте ни:   

НАСЛАДИ СЕ

Шоколадът е машина на времето, която те носи с бясна скорост по вкусовия, времеви континуум.

Шоколадът ни дарява с хормона на щастието, наречен ендорфин. Шоколадът е най-вкусния и полезен антиоксидант! Подарявайки от нашите ръчно направени, chicolatti шоколадови изделия, подарявате здраве и емоция за цял живот!

Ценим вашето здраве и сме създали шоколадови барове, бонбони за веган, за диабетици, за кето последователи.

ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ЯДЕ ШОКОЛАД?

Моля ви не убивайте шоколада като го дъвчете. Когато хапваме шоколад като всяка друга храна, слюнката го окислява и му се губят около 40% от вкусовите качества. Правилния начин на ядене на шоколад е: оставете го да се разтопи в устата ви! Когато опитвате бонбони, трюфели, пралини, схрускайте веднъж или два пъти бонбона и след това го оставете да се разтопи в устата, докато ви разказва своята магия и усетите финалния щрих на подправката, разказваща история за най-финия създаден от мен вкус.

ПРАВИЛА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ШОКОЛАД

Шоколад съхраняваме на стайна температура. Никога в хладилник, в който средната температура е между 5 и 8 градуса. Тъй-като от разликата на температурата шоколадът ще получи захарен цъфтеж и ще побелее, при което ще се загубят всички полезни вещества.

Температурите, при които можете да съхранявате шоколад са 15-18С в хладилник. Или до 22С на стайна температура.

Шоколадови бонбони

Ръчно рисувани бонбони, с тънка черупка от фин белгийски натурален, млечен, бял и руби шоколад. На всеки един се отделя специално време и внимание, за да е това, което виждате. Ефирният ганаш е обогатен с разнообразни подправки, билкови запарки, висококачествени алкохолни напитки, ядки.

Нашите ганаши са три вида – бял, млечен и черен. Определят се от съотношението на млечен към черен шоколад и обратното. Когато правим млечен ганаш, това означава, че млечният шоколад преобладава. Когато правим черен ганаш, това означава, че черният шоколад преобладава. Когато правим бял ганаш, това означава, че белият шоколад е единствен.

Пралини

Ако желаете, ние може да надпишем Вашите пралини. Моля да го отбележите в бележката към поръчката.

Трюфели

Нашите бонбониери

Нашите клиенти за нас

РАЗГЛЕДАЙ СТРАХОТНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, КОИТО СМЕ ПОДГОТВИЛИ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ХОРА.

Translate »