Вашата количка

Вторник-Петък: 9:00ч.-18:00ч. Съб: 11:00ч.-18:00ч

Последвайте ни:   

КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Подарете си невероятно преживяване и сладки умения. Изберете от нашите тематични курсове и Ви очакваме да се забавляваме заедно.

РЪЧНО РИСУВАНИ ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 7 ЧАСА, ЛОКАЦИЯ – CHICOLATTI, РАЗМЕР ГРУПА – ОТ 6 ДО 10 УЧАСТНИЦИ.

ЦЕНА – 185 ЛВ. ЗА УЧАСТНИК

Този курс е сбъдната мечта за всеки любител на шоколада! Ще се научите да темперирате шоколад, ще направите сами шоколадов ганаш, ще получите възможност да излеете цялото си въображение, рисувайки красиви багри по поликарбонатната  форма, ще дегустирате различни видове шоколад, включително 96% натурален и накрая ще си тръгнете с кутия пълна с ръчно изработените от вас шоколадови бижута!

В курса е включен обедна кафе-пауза със солени предложения, както и сцепиален подарък – брандирана престилка Chicolatti! И всичко това  докато ви превеждаме през завладяващата история на шоколада, с митове и легенди, с реални факти и новости във вкусовете и визията.

Ще имате възможност да направите ганаши с ядки, с алкохол, както и класически.

ПРАЛИНИ И ШОКОЛАДОВИ ФИГУРИ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 3 ЧАСА, ЛОКАЦИЯ – CHICOLATTI, РАЗМЕР ГРУПА – ОТ 6 ДО 10 УЧАСТНИЦИ.

ЦЕНА – 100 ЛВ. ЗА УЧАСТНИК

Нашето оригинално ателие за производство на пралини и шоколадови фигури е ново предложение за всички шоколадови фенове. Едно вкусно приключение изпълнено с дегустации, с открития, с демонстрации, с творене на собствени шоколадови пралини. 

Шоколадови легенди и дегустация за ценители на шоколад

Шоколатиерът ни ще ви преведе през завладяващата история на шоколада, с изобилие от екзотични дегустации, които да допълнят тази вълшебна времева линия. ще откриете как се прави шоколад , ще опитате какаови зърна и различни сортове шоколадови калети, както и  96% чист шоколад.

Персонализирани шоколадови пралини и шоколадови фигури

След демонстрациите на майстор-шоколатиера ни, гмуркайки се в тайните на шоколада, ще създадете свои собствени пралини, както и реален размер какаова шушулка, от натурален шоколад. знаете ли, че в една шоколадова шушулка има между 35 и 50 какаови зърна? а за да произведете един килограм шоколад, са ви необходими 900 какаови зърна. 

 

Кутия с лакомства

Ще си тръгнете с поне 15 ръчно изработени от вас шоколадови пралини и с какаова шушулка в реален размер.

„МОИТЕ ТРЮФЕЛИ И ШОКОЛАДОВА ШУШУЛКА“ ателие за възрастни

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 2 ЧАСА, ЛОКАЦИЯ – CHICOLATTI, РАЗМЕР ГРУПА – ОТ 6 ДО 10 УЧАСТНИЦИ.

ЦЕНА – 100 ЛВ. ЗА УЧАСТНИК

C това ателие ще ви потопим в света на шоколадовите трюфели, както и на изработката на фигура от шоколад. След като чуете историята на шоколада и дегустирате различни видове шоколадови калети, какаови зърна, ще се впуснете в творене на шоколадови трюфели с различни панировки.

Ще се научите как се излива темпериран шоколад в поликарбонатна форма с размер на реална какаова шушулка. И за финален щрих ще напълните вашата шоколадова шушулка със занаятчийските ви трюфели. И ще отнесете у дома цялата емоция, споделеното време, новите познания и цяла кутия с шоколадови изкушения. Направени от най-висок клас белгийски шоколад!

Шеф Петко Мирчев ще ви преведе през майсторски демонстрации, споделяйки триковете на приключенски комбинации с помощта на билки, подправки, етерични масла и шоколад, преди да се потопите в потапянето на шоколадовите трюфели в разнообразни декорации като бели шоколадови люспи, лешници, какао на прах, ядки.

ШОКОЛАДОВА ИМПРЕСИЯ „СВ. ВАЛЕНТИН“

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 2 ЧАСА, ЛОКАЦИЯ – CHICOLATTI, РАЗМЕР ГРУПА – ОТ 6 ДО 12 УЧАСТНИЦИ

цена – 100 лв. на човек, при записване на влюбена двойка, цената за двама е 170 лв.

Oтпразнувайте уникален празник на свети Валентин, като се почерпите със създадените от вас ръчно изработени шоколадови трюфели! Това е нашата най-романтична работилница, уютно настанила се сред мигащи свещи, изкушаващи трюфели, обич и надежда.  

Шоколадови легенди и дегустация на шоколад за ценители

Нашият майстор шоколатиер, Петко Мирчев  ще ви пренесе в пленителна история чрез вълшебните легенди за шоколада, с шанса да опитате изобилие от различни шоколадови калети, какаови зърна, какаово масло и 96% натурален  шоколад.

 Изработване на пресни трюфели 

След  демонстрациите, ще се гмурнете в оформянето на трюфели с готов, класически ганаш от млечна сметана и белгийски шоколад,  украсявайки ги с разнообразни панировки от ядки, какао, шоколад. 

Кутия с лакомства

Всеки участник  ще отнесе у дома всички създадени трюфели, елегантно разположени в какаовата шушулка.

Гарантираме вечер на шоколадовото изобилие и забавление и  наистина една романтична вечер, която да запомните!

КОЛЕДНО СЕМЕЙНО АТЕЛИЕ - НАШАТА ДЖИНДЖИФИЛОВА КЪЩА

ПИШЕТЕ НИ ВЪВ ФОРМАТА НИ ЗА КОНТАКТ ИЛИ НИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0888312050 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ.

Нашата джинджифилова къщичка с вкусни коледни сладки и аромат на добрина!

Насладете се цялото семейство на незабравими моменти! Заедно ще направите коледни, джинджифилови къщички, ще ги декорирате, ще разточите и направите коледни сладки за празниците, ще пеем коледни песни, ще се смеем и ще споделим цялата магия на добрината!

Включена вкусна домашна баничка за обяд!

Можем да посрещнем само 4 семейства на ателие, затова ни звъннете и бързо се запишете!

Минимум 2 -ма, максимум 4 –ма от едно семейство!

Възраст: 6г. – 70г.  Цена: 170 лв.за семейство

ВЕЛИКДЕНСКИ ШОКОЛАТИЕРСКИ КУРСОВЕ

Детско Великденско ателие за шоколадови яйца

Нека децата се забавляват и подготвят за Великденската трапеза  ръчно направени шоколадови яйца!
Под експертното ръководство на Петко Мирчев и шумното забавление на Силвия Тодорова, собственици на популярната шоколадова къща Chicolatti, децата ще създадат цветни Великденски Шоколадови яйца.
По време на ателието ще научат:
 Интересни истории за какаовите плантации
 Как да изрисуват великденски поликарбонатни форми за шоколадови яйца
 Ще наблюдават правенето на шоколадовата черупка на яйцата от шеф Петко Мирчев
Също така ще се насладят на:
 Дегустации на различен вид шоколад, какаови зърна.
 Мини френски кроасани
 Ягоди с шоколад
Ателието ще продължи около 2 часа. Ще си тръгнат с великденски шоколадови яйца, напълнени с ръчно направени медиани, опаковани в подаръчни кутии.
Плащане 100% на курса, за да запазите място за вашето детенце!
При анулация от ваша страна 14 дни преди датата на курса, възстановяваме пълната сума. При анулация 7 дни преди датата на курса, възстановяваме 50% от сумата!
Цена – 70 лв.
Местата са ограничени, само 8 деца!
Възраст на децата – над 7 години!
Локация – Шоколадова къща Chicolatti, бул. Македония 10, гр. София

Нашите клиенти за нас

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Translate »