Вашата количка

Вторник-Петък: 10:00ч.-18:00ч. Съб: 11:00ч.-18:00ч

Последвайте ни:   

КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА

Създайте своята „шоколадова импресия“, като нарисувате върху канава сюжетна рисунка с различни цветове шоколад. Ръцете си омажете и художници с шоколад станете

МАГИЯТА НА ШОКОЛАДА

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 2 ЧАСА, ЛОКАЦИЯ – CHICOLATTI, РАЗМЕР ГРУПА – ОТ 8 ДО 16 ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ НАД 7 ГОДИНИ.

ЦЕНА – 65 ЛВ. ЗА ДЕТЕ

Детското ни традиционно шоколадово ателие е съвършения начин да осигурите на децата си забавление с образователен елемент и върховна наслада за всички сетива. Децата ще научат защо има различни видове шоколад, какво съдържа всеки един вид, защо шоколадът е плод, как да съхраняват шоколад у дома, как да ви зарадват за празниците.

Започвайки с бърз и вкусен урок по история, нашите майстор-шоколатиери ще преведат децата през вълшебните легенди за шоколада (от ацтеките и легендите за бог куатцелатъл, до пристигането му в испания през 16 век), давайки им възможност да опитат различни видове белгийски шоколад, сурови какаови зърна, какаово масло. След което децата се впускат в истинско шоколадово приключение, правейки шоколадови медиани, фигури, декорирайки по собствен вкус трюфели, потапяйки плодове и бисквити в шоколад.

От собственото им въображение зависи какво количество деликатеси ще напълнят във вълшебната кутия chicolatti.

СЛАДКАРСКО АТЕЛИЕ ЗА ДЕЦА „КОЛЕДНА МАГИЯ“

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 2 ЧАСА, ЛОКАЦИЯ – CHICOLATTI, РАЗМЕР ГРУПА – ОТ 8 ДО 16 ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ НАД 6 ГОДИНИ.

ЦЕНА – 65 ЛВ. ЗА ДЕТЕ

Kоледа е най-ароматния, най-уютния, най-очаквания празник от всички деца. Защото вече са написали писма на дядо коледа, защото цялото семейство ще се събере около елхата и заедно ще хапват коледни сладки, ще отварят очакваните подаръци.

В нашето коледно ателие децата ще сътворят медени, коледни бисквити, ще ги декорират и с нетърпелива радост ще ги отнесат у дома за коледната трапеза.ще посрещнем децата с чаша горещ шоколад и ще им подарим коледна диадема, за да допълним магичната атмосфера.

ВЕЛИКДЕНСКИ ШОКОЛАТИЕРСКИ КУРС

ПИШЕТЕ НИ ВЪВ ФОРМАТА НИ ЗА КОНТАКТ ИЛИ НИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0888312050 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ.

Очаквайте скоро допълнителна информация.

Нашите клиенти за нас

Translate »