Условия и начини за доставка и плащане

 1. След като в сайта постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.

Всяка поръчка на продукт или услуга през нашата система е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. За всяка поръчка ще получите потвърждение по имейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Ние обработваме и предприемаме мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че ние имаме право да обработваме личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

– пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

 1. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в дни на официални празници.
 2. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.
 3. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на използваната куриерска фирма в съответния град.
 4. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на съответната куриерска фирма да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
 5. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Условия за доставка или получаване на място

Тъй като някои от нашите изделия (шоколади, бонбони, трюфели, торти и други) са чувствителни на топлина, доставките с куриер стават рискови и се извършват само през зимните месеци и след договаряне с екипа на шоколадовата къща и са изцяло на отговорността на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

 Условия за доставка на торти и десерти

Chicolatti доставка 

При поръчка на стойност над 60 лв., за гр. София, доставката е безплатна. Доставката се извършва от понеделник до петък до 18 часа минимум 3 дни след поръчката

За всички специални торти, с нестандартни размери и форми, поръчки се правят минимум 4 дни преди датата на доставка.

Цена на доставка за гр. София от понеделник до петък – 10 лв. 

Цена за доставка в събота – 15 лв. и се изисква допълнително уточняване и съгласуване с Chicolatti 

Начин на плащане – онлайн или с наложен платеж за поръчката и за доставката. 

От Шокладовата къща 

При направена поръчка до 12.00ч., от понеделник до петък, можете да си вземете поръчката до 18.00ч. на третия работен ден след поръчката в шоколадова къща Chicolatti, на адрес гр. София, бул. Македония 10. Може някои от видовете бонбониери да не са налични, затова само след потвърждение от нас ще можете да получите поръчката.

За всички специални торти, с нестандартни размери и форми, поръчки се правят минимум 4 дни преди датата на доставка.

Всички изделия са пакетирани в кутии, които се заплащат допълнително.

Условия за доставка на шоколадови изделия

Доставка:

А/ С куриер

 • Поръчки приемаме от понеделник до петък. 
 • Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България, както и за чужбина. Веднъж напуснала поръчката нашата шоколадова къща, Chicolatti не поема отговорност за забавяне на доставката или други проблеми зависещи от куриерската компания. 
 • Куриерската такса се калкулира след като подадете адреса, според тежестта и дестинацията.
 • Юли и август месец доставки не се извършват поради високите температури.

Б/ От шоколадовата къща 

При направена поръчка до 12.00ч., от понеделник до петък, можете да си вземете поръчката до 18.00ч. минимум 3 дни след поръчката, в шоколадова къща Chicolatti, на адрес гр. София, бул. Македония 10. Може някои от видовете бонбониери да не са налични, затова само след потвърждение от нас ще можете да получите поръчката.

Всички изделия са пакетирани в кутии, които се заплащат допълнително.

Направете своята онлайн поръчка и заповядайте да получите вашата бонбониера или шоколадови подаръци в шоколадова къща Chicolatti, на адрес гр. София, бул. Македония 10.

В/ Chicolatti доставка 

При поръчка на торти, десерти и шоколадови изделия 

При поръчка на стойност над 60 лв., за гр. София, доставката е безплатна. Доставката се извършва от понеделник до петък до 18 часа минимум 3 дни след поръчката

Цена на доставка за гр. София от понеделник до петък – 10 лв.

Цена на доставка за гр. София от понеделник до петък – 10 лв. 

Цена за доставка в събота – 15 лв. и се изисква допълнително уточняване и съгласуване с Chicolatti 

Начин на плащане – онлайн или с наложен платеж за поръчката и за доставката.

Начини на плащане

На място в магазин

Може да платите при нас на адрес гр. София, бул. Македония 10.

По банков път

Банка: Първа инвестиционна банка

IBAN: BG39FINV915010BGN09911, в лева

Получател: Ту Доор ООД

Доставка на стоки, платени по банков път се извършва след получено потвърждение за направено плащане!

Плащане чрез ePay.bg

В случай, че сте решили да използвате този метод на плащане, то следва да Ви запознаем с начина, по който се осъществява успешно плащане чрез системата на ePay.bg

 1. Клиентът се регистрира в системата. Всеки регистриран клиент получава микросметка в ePay.bg, с която може да извършва плащания. В случай, че желаете да плащате с карта, то следва да регистрирате еднократно банковата си карта в системата.
 2. Търговецът, от своя страна, също се регистрира в системата, като предоставя информация за виртуалния POS терминал, в случай, че има сключен договор с банка.
 3. Всеки клиент получава клиентски номер (КИН), а търговецът – търговски идентификационен номер (ТИН). Тези два номера са публични и служат за представяне на двете страни една пред друга. Тези номера могат да се съобщават свободно както на клиентите, така и на търговците.
 4. За да участват в системата, двете страни имат регистрация. Достъпът до нея се осъществява с потребителско име, парола и сертификат (опционално). Тези данни са поверителни и се съхраняват от клиента и от търговеца.
 5. Основна особеност на системата е, че търговецът никога не получава специфична информация за клиента или данни за неговата карта. Системата предоставя на търговеца само необходимата информация, че даден КИН е извършил плащане в негова полза.
 6. Банковите карти се регистрират в системата еднократно. Тази информация се съхранява в криптиран вид на сървър, който не е пряко свързан с Интернет и се свързва с КИН на клиента. При плащане, клиентът нарежда на системата да задължи негова карта или микросметка в полза на търговеца, като посочва с кое платежно средство желае да плати.
 7. При плащане с банкова карта по виртуален POS терминал, системата изпраща запитване до картовия оператор БОРИКА, в което се посочват данните за виртуалния POS на търговеца, данните за картата на клиента и сумата на транзакцията. БОРИКА обработва тази информация и връща на системата отговор, дали плащането е извършено или е отхвърлено. Системата предава тази информация на търговеца и в случаите, когато плащането е успешно, търговецът предоставя стоката или услугата на клиента.
 8. При плащане с микросметка, системата проверява наличността и ограниченията по микросметката на клиента и при достатъчно средства и спазени лимити заверява микросметката на получателя със сумата на плащането.
 9. Търговците имат възможност да отменят вече извършено плащане в тяхна полза при възникнали спорове по доставката от тяхна страна.
 10. Системата предоставя на двете страни подробни справки за извършените преводи, платените или отказани доставки, лимитите по микросметка за търговец и клиент.
 11. Всички плащания се инициират след изрично потвърждение от клиента.
 12. Търговците и клиентите могат да изпращат искане за плащане към други клиенти на ePay.bg. Освен това се предлага възможност за осъществяване на масови плащания с абонаментен характер за търговци, които предоставят стоки или услуги, заплащани периодично.

Плащане чрез ePay.bg Свят

При този вид плащане системата на ePay позволява да бъдат извършвани плащания с кредитни карти Visa и MasterCard, без изискване за предварителна регистрация. Възможно е да се извършват плащания и извън България.

Плащане при доставка

Ние Ви предоставяме възможност и за заплащане на поръчката при доставка. Това е най-популярният и най-предпочитаният сред клиентите метод за плащане. При него заплащате сумата на куриера в момента , в който той Ви доставя продукта. Моля, имайте предвид, че ако е нужно производителя да изработи изделието и това отнема повече време, ще има нужда от заплащане на аванс, за да потвърдите поръчката си.

Translate »