Условия и начини за доставка и плащане

При въпроси може да се свържете с нас на телефон – 0889235743 или на email – shop@chicolatti.com
  1. След като в сайта постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.

Всяка поръчка на продукт или услуга през нашата система е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. За всяка поръчка ще получите потвърждение по имейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Ние обработваме и предприемаме мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че ние имаме право да обработваме личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

– пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

  1. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в дни на официални празници.
  2. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.
  3. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на използваната куриерска фирма в съответния град.
  4. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на съответната куриерска фирма да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
  5. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Условия за доставка или получаване на място

Тъй като някои от нашите изделия (шоколади, бонбони, трюфели, торти и други) са чувствителни на топлина, доставките с куриер стават рискови и се извършват само през зимните месеци и след договаряне с екипа на шоколадовата къща и са изцяло на отговорността на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

 Условия за доставка на торти и десерти

А/ Chicolatti доставка 

Извършва се с личен хладилен автомобил. Доставката я правим от вторник до четвъртък, между 14:00-17:00ч., минимум 3 дни след поръчката. Цена на доставка – 12лв.

За всички специални торти, с нестандартни размери и форми, поръчки се правят минимум 4 дни преди датата на доставка.

Начин на плащане – онлайн или с наложен платеж за поръчката и за доставката. 

Б/ От Шокладовата къща 

При направена поръчка до 12.00ч., от понеделник до петък, можете да си вземете поръчката до 18.00ч. на третия работен ден след поръчката в шоколадова къща Chicolatti, на адрес гр. София, бул. Македония 10. Може някои от видовете бонбониери да не са налични, затова само след потвърждение от нас ще можете да получите поръчката.

За всички специални торти, с нестандартни размери и форми, поръчки се правят минимум 4 дни преди датата на доставка.

Всички изделия са пакетирани в кутии, които се заплащат допълнително.

Условия за доставка на шоколадови изделия

Доставка:

А/ От шоколадовата къща 

При направена поръчка до 12.00ч., от понеделник до петък, можете да си вземете поръчката до 18.00ч. минимум 3 дни след поръчката, в шоколадова къща Chicolatti, на адрес гр. София, бул. Македония 10. Може някои от видовете бонбониери да не са налични, затова само след потвърждение от нас ще можете да получите поръчката.

Всички изделия са пакетирани в кутии, които се заплащат допълнително.

Направете своята онлайн поръчка и заповядайте да получите вашата бонбониера или шоколадови подаръци в шоколадова къща Chicolatti, на адрес гр. София, бул. Македония 10.

Б/ Chicolatti доставка 

Извършва се с личен хладилен автомобил. Доставката я правим от вторник до четвъртък, между 14:00-17:00ч., минимум 3 дни след поръчката. Цена на доставка – 12лв.

Начин на плащане – онлайн или с наложен платеж за поръчката и за доставката.

В/ Доставка с Еконт и Спиди

Доставките за цяла България се извършват с Еконт или Спиди. Цената на доставка се калкулира се извършване на поръчка и се плаща отделно при доставка (от клиента). Извършват се от понеделник до петък до 18 часа минимум 3 дни след поръчката.

Начини на плащане

На място в магазин

Може да платите при нас на адрес гр. София, бул. Македония 10.

Чрез дебитна/кредитна карта

Може да платите чрез дебитна или кредитна карта, без да е необходима регистрация.

По банков път

Банка: Първа инвестиционна банка

IBAN: BG39FINV915010BGN09911, в лева

Получател: Ту Доор ООД

Доставка на стоки, платени по банков път се извършва след получено потвърждение за направено плащане!

Плащане при доставка

Ние Ви предоставяме възможност и за заплащане на поръчката при доставка. Това е най-популярният и най-предпочитаният сред клиентите метод за плащане. При него заплащате сумата на куриера в момента , в който той Ви доставя продукта. Моля, имайте предвид, че ако е нужно производителя да изработи изделието и това отнема повече време, ще има нужда от заплащане на аванс, за да потвърдите поръчката си.

Translate »
0
Вашата количка
  • No products in the cart.