Image Alt

Chicolatti проекти

зелена кампания

Предай нататък

Искаме да озеленим цяла София, всички градове и да съхраним и изградим у нашите деца връзката с природата.

Hашето семейство се простира извън нашия дом – ние искаме да донесем щастие и красота и на нашата общност, и нашето обкръжение. Така се роди идеята за Зелена кампания “Предай нататък”. Целта ни е да засаждаме с децата на общността ни цветя, подправки, да ги отглеждаме заедно, да се учат да пазят природата, а не да я унищожават, да научават подправките и видовете цветя. Като финал на кампанията даваме награда на есен, на годишното парти на Chicolatti, за най-добре отгледано цвете и подправка.

Искаме да озеленим цяла София, всички градове и да създадем култура в нашите деца, заедно с нас, давайки им пример да обичаме, да пазим, да се грижим за природата ни и пространството около нас.

По време на кампанията всяко детенце си надписва табелка с името и годините и така красим нашите две “градини”, направени от палети на Chicolatti.

моята история

със Силвия

Нещо искрено, топло, и полезно за всяка жена.

Tова е моя сбъдната мечта, казва домакинята на Chicolatti Силвия.

Предаването се състои от поредица от уютни, приятелски, полезни срещи със Силвия и интересни гости в нашия семеен шоколадов дом Chicolatti.

Заповядайте на гости у дома, за да споделим и да осъзнаем, че с всичко можем да се справим стига да вярваме и да искаме.

Шоко срещи

Всеки ден по нещо шоколадово за вас!

Всеки ден по един час директно ще се включваме от шокото, за час, по различни наши си теми. Присъединете се към нас на нашата фейсбук страница!

Translate »
0
Вашата количка
  • No products in the cart.