Корпоративни събития

Всички имаме на кого да благодарим. Може би това е клиент или специален служител, за когото искате да организирате  прощално парти за труда му във вашата компания . Или да отбележите годишнина на екипа. А защо не да организирате шоколадов тийм билдинг за най-сърдечните колеги?

Клиентите описват корпоративните ни събития като „най-вкусното възможно преживяване“.

Целта ни е да се фокусираме върху извеждането на творческия, екипен дух чрез едно непознато, шоколадово, калорично пътешествие! 

Всичко, което трябва да направите, е да изберете една от нашите работилници  и да я оформите според вашите нужди! 

Можем да превърнем всяка зала за заседания, офис, любим ресторант или функционална зала в място за правене на магия с шоколад!

Тийм билдинг „Магията на шоколада“

Продължителност – 2 часа, локация – Chicolatti, размер група – от 6 до 20 участници.

Цена – по запитване

Hашето оригинално ателие за приготвяне на шоколад е най-популярното, шоколадово  изживяване в екип – забавнa, корпоративнa наслада, изпълнена с дегустации, открития, демонстрации и разбира се много хапване на шоколад. Индивидуално пригодено, за да отговаря на вашите изисквания, това уникално корпоративно събитие се фокусира върху извеждането на креативен екипен дух чрез колоритно и калорично пътешествие, след което всеки си тръгва натоварен със собствените си шоколадови творения. Със своите свойства, повдигащи настроението, шоколадът гарантира естественото отпадане на стреса на екипа. Гарантираме много смях, задружност и сериозно количество шоколадово забавление!

Легенди за шоколада и дегустация за ценители

Започвайки с бърз и вкусен урок по история, нашият майстор-шоколатиер ще ви преведе през вълшебните легенди за шоколада (от ацтеките и легендите за бог Куатцелатъл,  до пристигането му в Испания през 16 век.), давайки ви възможност да опитате различни видове белгийски шоколад, сурови какаови зърна, 96% натурален, чист шоколад.

Правене на шоколад

След демонстрациите от майстор-шоколатиерът ни,  ще бъдете готови за екипно творчество, създавайки трюфели от тъмен шоколадов ганаш с прясна сметана. Ще потапяте, панирате  и украсявате своите творения, използвайки различни подправки, декорации, ядки. 

Разделени по отбори, ще създадете своите шоколадови плочи, със специални надписи и украси от шоколад.  

Кутия с лакомства

Всеки член на екипа ще си тръгне с кутия пълна със собствените си ръчно изработени, шоколадови  творения.

Пишете ни във формата ни за контакт или ни се обадете на 0889235743 за повече информация и резервации.

Екипно Шоколадово предизвикателство „Чиракът“

НОВО

Продължителност – 3 часа, локация – Chicolatti. Размер група – от 6 до 20 участници.

Цена – по запитване

Chicolatti създаде шоколадовото предизвикателство „Чиракът“ като най-конкурентната ни и забавна работа в екип. Индивидуално пригоден да отговаря на вашите изисквания, екипът ще получи задача да създаде шоколадов продукт, да направи опаковка и да реализира продажба.

Шоколадов майсторски клас

Ателието започва с демонстрации от нашия майстор-шоколатиер.  Научете се как да правите вкусни шоколадови пралини, шоколадови медиани и изобилие от декорации. 

Шоколадовото предизвикателство

Време е да приложите уменията си в действие! Всеки екип получава кратка информация за създаване на шоколадов продукт за конкретен пазарен сегмент. Това е състезание срещу часовника, докато екипите определят ролите и идентифицират своята пазарна ниша, преди да се гмурнат в създаването на шоколадовия си продукт, опаковката и терена на продажбите.

За да направите вашите шедьоври, ще имате купички с разтопен шоколад, шоколадови барове и декорации, карамелизирани лешници, какао на прах…

Съдиите

Вашите творчески умения ще бъдат на изпитание, докато представяте продукта, опаковките и продажбите си на нашите шоколадови съдии. Ще бъдат дадени награди за иновации, работа в екип и общи умения за приготвяне на шоколад.

Награди 

Шоколадови награди ще бъдат връчени на печелившия екип, с оценки, дадени за иновативност, работа в екип и цялостно производство на шоколад. Екипите ще отнесат със себе си кутии с всички собственоръчно създадени шоколадови творения.

Пишете ни във формата ни за контакт или ни се обадете на 0889235743 за повече информация и резервации.

Дегустация на шоколад на тъмно

Продължителност – 1.5 часа, локация – Chicolatti или във вашия офис, размер група – от 10 до 50 участници.

Цена – по запитване

Cъздадени за ценители, тези гурме дегустации осигуряват забавна и спокойна обстановка за колегите или клиентите за надграждане или създаване на нови взаимоотношения.

Гостите ще бъдат отведени на дегустационно пътешествие по целия свят. От дърветата на какаото във влажните тропици, до лозята на Европа. Те ще сравнят вкусовете на тъмен, млечен, бял, блонд  и руби шоколад, комбинирани със сухи или сладки ароматни вина. 

Със завързани очи ще опитат луксозни, ръчно направени бонбони от нашия майстор-шоколатиер и ще имат задача за разпознаят вкусовете, подправките. Награди ще получат всички успели да разгадаят тайните на пресните ганаши на майсторите ни.

Между дегустирането на най-финия, белгийски шоколад и отпиването на любимо вино, гостите ще научат невероятните прилики, споделяни от тези два допълващи се свята. И двата са с високо съдържание на здравословни антиоксиданти и флавоноиди. Добавяйки и процесът на ферментация, на който се подлагат, стигаме до техния аромат и вкус, добре познати ни днес.

Пишете ни във формата ни за контакт или ни се обадете на 0889235743 за повече информация и резервации.

Translate »
0
Вашата количка
  • No products in the cart.